sunnuntai 31. elokuuta 2014

Videopostaukselle aihetta

Aattelin tehdä lähipäivinä näin reilun parin viikon "tauon" jälkeen videpostausta (tekstiä tulisi liikaa) missä kerron kuulumisia ja esim. blogin jatkosta . Kysyisin siis onko mitään tiettyä mistä haluatte tietää/ tai että mistä kerron? Huomenna on esim. vapaapäivä  niin voisin koittaa kuvailla :) Jos ei tuu  mieleen mitään ni koitan ite keksii jotain.

Mukavaa loppu sunnuntaita! :)






8 kommenttia

  1. Sun postaukset ei tuu näkyviin blogilistaan :/ sillon huhtikuussa kun laitoit (kai?) hetkeks blogin salaiseksi nii katos postaukset listasta, onkohan asetukset jääny jotenki hassusti? :0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, vähän harmi :( Et oo tosiaan ainut joka tästä on huomauttanut... Hmm, ainakin evästeet mulla oli estetty, voi olla että se vaikutti, mutta pitääpä katsoa nyt samantien onko noi asetukset kunnossa! Voi olla, että myös poistuminen lukijoista ja uudelleen liittyminen palauttaa postaukset listalle! Kiitos ku mainitsit :)

      Poista
  2. Kerro miten menee nykyään ja mitä oot hommannu tauon aikana? :)

    VastaaPoista
  3. Mua kiinnostaisi kuulla sun tänhetkisiä kuulumisia kokonaisuudessaan. :) Ja jotain sun tulevasta vaihdosta, esim. millaisin fiiliksin olet lähdössä reissuun, mitä tiedät vaihdosta jo etukäteen ja millaisia kokemuksia odotat saavasi vaihdon ajalta.

    VastaaPoista
  4. Juu, näitä vaihtokuulumisia ajattelin kertoilla nyt kun tiedänkin kaikesta pikkasen enemmän! :) Kiitos ehdotuksesta :)

    VastaaPoista
  5. Mua kanssa kiinnostaa mitä oot puuhaillut tauon aikana ja millä mielellä oot lähdössä vaihtoon. Ja blogin kohtalo kiinnostaa tottakai :O oon tykännyt hirveesti lukea sun blogia ja oon iloinen jos päätät jatkaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, näistä asioista videolla kerron. :) Ihana, kiva kuulla! :) Tarkoitus oli jo ladata video, mutta en saa ladatttua jostain syystä :| Oon nyt korkeessa kuumeessa, niin yritän uudestaan kun olo paranee...:/

      Poista