maanantai 11. elokuuta 2014

Holaaaa


Heippa kaikille. Tuntuu ettei olisi ikuisuuteen kirjoitellut vaikka siitä on vain reilu pari viikkoa. Oon kyllä kaivannut blogia, mutta toisaalta tauko on tuntunut älyttömän vapauttavalta. Kuvia en ole ottanut ollenkaan, tai ainakaan sellaisia mitä voisi julkaista. En rupea edes luettelemaan mitä kaikkea olen tehnyt, koska hyvä että edes muistan mitä kaikkea... Oon hengaillut rakkaani kanssa melkeimpä kokoajan, tietty välillä muutakin tehden.


Tosi mukava loppuloma oli, vaikka myös arki tuntuu kivalta. Kouluun tosin olen kyllästynyt näin muutaman päivän jälkeen... paitsi on kiva kun alkaa liikuntatunnit  huomenna :D Meillä on täysin uusi luokka ja uudet ihmiset.
 Saksan matka häämöttää... ja olisi korkea aika aloittaa valmistelut sen kannalta! Ugh... älysin just etten oo tehnyt melkein mitään sen eteen. Olen myös irtisanoutunut tästä kämpästä ja kohta saan punkata muiden luona ennen vaihtoa. Sen jälkeen muutan uuteen asuntoon. Oon oottanut enemmän kuin mitään että pääsen mm. tästä rumasta lattiasta eroon!


Ööö mitäs vielä... halusin vaan sanoa heipat kun tuli vaan sellainen olo.
Tosi päätön teksti mutta menkööt... :D 
En edelleenkää osaa määritellä blogin jatkoa, koska en ole sitä hirveästi miettinyt. Jatkan siis mietintää. Tsemppiä kaikille koulujen/töiden yms. alkamisiin!



4 kommenttia

  1. Tsemppiä vaihtoon, kuulostaa tosi mielenkiintoiselta! :) Itsekin harkitsen harjoittelujakson suorittamista ulkomailla, mutta varmaan vasta jonkun ihan viimeisimmistä.

    Toivottavasti jatkat blogin kirjoittamista, olisi kiva lukea varsinkin vaihtarijuttuja. Tietysti ymmärrän, jos päätät toisin. Ei mua ainakaan haittaisi, vaikka kirjoittelisit vähän epäsäännöllisemmin tms. :D

    VastaaPoista
  2. missä koulussa siis oot? :) onko sulla viimenen vuosi? ja seurusteletko? ;)

    VastaaPoista
  3. Jee ihana kuulla susta Eeva! :-)

    VastaaPoista
  4. Emmi: Noniin vähän kiva! :) Todellakin suosittelen vaihtoon lähtöä jos siihen on mahdollisuus.

    Juu, kyllä varmasti vaihdosta tulisi juttua kun se on ajankohtaista :) Eihän siihen ole enää kauaa!

    Anonyymi: Opiskelen siis lähihoitajaksi ja kolmatta eli vikaa vuotta. Tarkoituksena oli valmistuu viime keväänä mutta tuli kaikenlaista ni se siirry... Ja juu seurustelen :)

    Emmi: Hihih, kiva kuulla! :)

    VastaaPoista