perjantai 5. syyskuuta 2014

WHAT I'VE BEEN UP TO

Kuvasin valmiiksi videon, mutta muutaman päivän säädön jälkeen luovutin, sillä en saa ladattua videota mihinkään palveluun ja siirrettyä tänne blogin puolelle. Päätin nyt sitten kertoa kuulumisia näin tekstillä, tosin kuvia ei ole paljoa näytettäväksi. Täytyy joku toinen kerta kuvailla taas videota, kun kärsivällisyyttä riittää.



Mulle kuuluu nykyään tosi hyvää. Ei enään hyvää, vaan tosi hyvää. Kaikki rullaa elämässä hyvin, ja jopa huonot päivät on nykyään harvassa. En tietekään tarkoita etteikö niitä olisi, mutta harvemmin. Toivotaan että näin jatkuu! Aamu"masista" saattaa joskus olla, mutta oon muutenkin iltapäivällä ns."parhaimmillaan". Esim.terapiassa meidän täytyy vääntämällä vääntää juteltavaa, sillä ei tunnu löytyvän aihetta mistä puhua. Tietty edelleen arkoja aiheita on ja paljon käsiteltävää (mistä en blogissa puhu), mutta perusfiilis on hyvä.




Kesän lopulla nautin silloin vallineista helteistä, kävin rannalla, näin kavereita, söin jäätelöä ja muuta hyvää, bailasin, vietin äitin synttäreitä ja kävin usein leffassa. Odotin kesän loppupuolella jopa koulun alkua, sillä kaipasin jo sitä normaalia arkirytmiä - olinhan ollut pois koulusta n. puoli vuotta.
Kesän loppupuolella ja pikkuveljen täyttäessä 18-v tapasin nykyisen poikaystäväni, jonka kanssa olemme viettäneet tiiviisti aikaa yhdessä - eikä vieläkään kyllästytä. Tavatessani hänet en todellakaan kuvitellut kuin käyväni vain terassilla, mutta toisin kävi.

Muutin väliaikaisesti vuotta vanhemman siskoni luokse, sillä ajattelin lähteväni jo Syyskuun 22.pvä vaihtoon, joten olisi ollut turha maksaa vuokraa omasta asunnosta Saksan asunnon lisäksi. Muutto siskolle tuli hieman aikaisin, sillä vaihtoon lähtö siirtyi, mutta siitä lisää alempana.


Oon siis aloittanut koulutusohjelman lasten ja nuorten ryhmässä. Meidän luokka on ihan kiva, vaikka oon tottunut enemmän puheliaampiin ihmisiin. Alussa tietty tuli ikävä vanhaa luokkaa, mutta kyllä nyt vuosi vierii missä ryhmässä tahansa. 




Tosiaan, tarkoituksena oli lähtä työssäoppimaan Saksan Halleen 22.pvä syyskuuta niinkuin sovittiin, mutta mut oli laitettu väärälle luokalle ja muuten sählätty, joten lähtö siirtyi 3.11. Olin myös alunperin lähdössä yksin, mutta nyt asiat muuttui niin, että lähden kimppakämppään 5 muun tytön kanssa. Muutos kuulosti vaan hyvältä, sillä tykkään tutustua uusiin ihmisiin, ja varsinkin noi jännässä merkeissä! Iltapäivät ja viikonloput meillä on vapaat, joten varmasti keksitään jotain kivaa tyttöjen kanssa ;) Ollaan sovittu jo ensimmäinen tapaaminen, jolloin varataan lennot ja muuten sovitaan asioista. Oon saanut kurssillisen ennakkotehtäviä, joita tosin en ole vielä aloittanut. Nyt täytyy heti flunssasta parannuttua aloittaa, ettei mene viimetinkaan.

Toinenkin muutos tuli, nimittäin en menekään sairaalaan Halleen vain kansainväliseen päiväkotiin. Tämäkin oli periaatteessa helpottava tieto, sillä siellä on kuulemma joku suomalainen ottamassa mun näytön.


KUVA
Muuten sitten olen miettinyt uuden harrastuksen aloittamista, mielessä on pyörinyt esim. tankotanssi. Toivottavasti ei ole kerenneet kaikki kurssit alkaa.

Blogin jatkosta sen verran, että uskon jatkavani, mutten postaile niin usein mitä ennen. Oon ostamassa uutta tietokonettta, joten uskon postailevani enemmän sittenkun saan sen. Reissujuttuja tulee ennen lähtöä varmasti, ja heti kun asiat aukenee vielä enemmän. Oon nykyään tosi laiska ottamaan kuvia, sillä en kanna kameraa melkein missään mukana.


Nyt lähden lepäilemään, sillä oon kuumeillut tässä viimepäivät (kirjoitan tätä nyt nousevassa kuumeessa) ja päivystykseen lähtö ei ole ollut lähellä jäätävän kurkku-korvakivun takia ja kun en ole pystynyt niellä (=syödä). 


Ehdotelkaa tosiaan jos tulee postausideoita mieleen! :) Mukavaa ja flunssavapaata viikonloppua jokaiselle! Ja jos jäi joku mietityttään tai tuli mieleen jotain mitä en hoksannut kertoa, niin saa kysyä!


PS. Useampi on kommentoinut, että mun postaukset ei näy blogilistauksessa/ omalla blogger etusivulla. Vaihdoin nyt joitain asetuksia, joten jos jaksatte niin voitteko kertoa, näkyykö nyt? Jos ei, niin täytyy käydä asetukset läpi tarkemmin. Tähän ongelmaan voi myös auttaa se, että poistuu lukijoista ja liittyy uudestaan niin päivitykset näkyy taas.




4 kommenttia

  1. Nyt näkyy bloglovinissa ainakin ja olikin ihana ylläri kun oli sun postaus siellä lukemattomien joukossa :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei ihana kuulla :') <3 Ja hyvä että näkyy!

      Poista