sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Viimeiset pari viikkoa

En tiedä miten postaamattomuus on venynyt kahteen viikkoon... no, korjataan asia!

1. Syntymäpäiville menossa 2. Kanasalaattia pitkästä aikaa 3. Aurinko lämmitti tuulelta 4. Synttäritarjoiluja 5. Aurinkoinen lenkkeily keli



Niinkun yllä olevista kuvista huomaa, synttäreitä on tullut vieteltyä paljon. Kakkua nassuun on mennyt paljon ja muuten tullut herkuteltua ahmittua tarpeeksi.. :D

Noiden yllä olevien synttäreiden jälkeen sain mahti-idean lähtä pelaamaan jalkapalloa viereiselle urheilukentälle. Nämä alla olevat kuvat on otettu ennen pelaamista, vielä freshinä, olisittepa nähneet tunnin pelaamisen jälkeen lookin. Kylmä oli mennessä tuolla takilla, mutta lämpenin nopeeta. Juoksin ympäriinsä sukkasilteen, joten jalat oli märät ja sukat vihreet. Jaloista lähti tunto kylmyydestä, muttei se pelaamista haitannut! ;) Että mää odotan että tulee kesä niin pääsee pelaamaan lisää ja samalla ruskettumaan!
 Ihailin viereisessä skeittipuistossa taiteilevia nuoria; jos mä osaisin skeitata ja omistaisin laudan ni olisin siellä jo! Ihastelin myös heidän tapaansa viettää perjantai-iltaa skeitaten ja pelaten.. Mitä tein minä ton ikäisenä..? Köh..





Vappuna mulla oli vaihtoehtoina baariin lähtö, kaverin näkeminen keskustassa tai rentoilu vappu syöden hyvää ruokaa ja leffaa katsellen. Valitsin vikan, enkä katunut ollenkaan! Ok, ehkä siitä seurannutta ähkyä ja turvotusta.

PS. Vaihdoin uuden ulkan; parempi vai huonompi kuin edellinen? Omaan silmään ehkä hieman tylsähkö, muuten ihan ok. Mistä haluaisitte lukea? Suosikit- postaus on alkeilla... tosin hyvin alussa.

8 kommenttia

  1. En muista millanen edellinen ees oli :D en oo silleen kiinnittäny huomiota :D mutta tykkään tästä! Ihanaa kun laitat aina paljon kuvia!

    VastaaPoista
  2. Haha no ei muut varmaan kiinnitä huomiota, ite vaan kyllästyn nopeeta :D noniin hyvä, sit meitä on jo kaks :D ja joo, vois olla enemmänki kunhan jaksais ottaa ahkerammin :)

    VastaaPoista
  3. Kiva kun postasit taas :) tykkään ihan tämmösistä peruskuulumisista, pidän sun postauksista kun on niis on yleensä paljon kuvii!
    oliko blogisi muuten vähän aikaa (n. pääsiäisen aikoihin) piilotettuna? Kun mä en löytänyt sitä sillon ;O

    VastaaPoista
  4. Kiva kuulla! :) Joo oli se silloin piilotettuna muutaman (?) päivän :) Koitan lisätä enemmän kuvia myös jatkossa postauksiin, oon vaan niin pirun laiska räpsimään kuvia! :D

    VastaaPoista
  5. Ihanan energiaa pursuavia ja värikkäitä kuvia! :) Ja kiva lueskella sun kuulumisia.

    Mä itse visuaalisena ihmisenä kiinnitän aina kauheasti huomiota ulkoasuihin ja muihinkin grafiikoihin netissä, ja sanoisin, että tykkään uudesta ulkoasusta enemmän. Musta se on pirteä, mutta kuitenkin selkeä. Eikä musta yhtään tylsä, mutta mä tosin arvostankin monissa visuaalisissa jutuissa selkeyttä ja jopa minimalistisuutta. Mulle iski tästä inspiraatio ja toteutin kauan viivyttelemäni pienen ulkoasuremontin omaan blogiini. :D

    VastaaPoista
  6. Kiitos! :-) Kyllä noina päivinä virtaa riitti! ;)

    Joo niin mäkin! Tykkään muutenkin värkkäillä näitä ja samanlain kiinnitän paljon huomiota muiden blogien/sivujen ulkoasuihin. Kiva kuulla! Munkaan mielestä tää ei ole liian sekava, niinkun edellinen. Jee, vähän kiva, pitääpä käydä kurkkaamassa heti! :)

    VastaaPoista
  7. Itse asiassa mä piilotin blogini ulkoasumuutosten ajaksi, eli vielä ei näy. Mutta yritän seuraavan viikon sisällä saada projektin valmiiksi. Koodaamisessa kestääkin oletettua pidempään, mutta todennäköisesti lopputulos miellyttää ainakin itseäni! :)

    VastaaPoista
  8. Ahaa no sitten! Noniin, mäpä koitan muistaa käydä tän viikon aikana käydä kurkkaamassa! :)

    VastaaPoista