maanantai 12. toukokuuta 2014

Jättipostaus viikonlopulta

Täytyi jo eilen illalla tulla postailemaan, mutta parin tunnin säädön rikkinäisen tietokoneen kanssa väsytti, joten päätin jatkaa aamulla. Tarkoitus  oli tehdä perjantailta päiväni kuvina- postausta, mutta kuvia kertyi loppujenlopuksi niin vähän, että kerron mielummin koko viikonlopusta.

PERJANTAI
Perjantai aamuna heräsin yhdeksän jälkeen ja heti kissojen ruokkimisen jälkeen rupesin aamupalalle. Tämän jälkeen kävin varaamassa pyykkivuoron, joka alkoi melkein samantien. Pyykkien pyöriessä imuroin pikaisesti, luutusin enimpiä tahroja, tiskasin ja meikkasin. Sovin edellisiltana muutaman kaverin kanssa, että he tulevat mun luokse viikonlopuksi, yksi näistä tuli autolla kauempaa. Ajatuksena oli, että vain tämä kauempaa tuleva tulee luokseni, mutta muutkin halusi olla tiiviisti yhdessä.


Yllä mun varapuhelin, joka sekin näytöstä rikki. Edellinen sai lopullisen tuhonsa lentäessään asfaltille. Paljon se kesti kahvikupissa uinnista lattialle lentämisineen. Sain myös hakea sitä joskus parikin kertaa päivän aikana koulun infosta, kun unohdin sen sohvalle tai vessaan.

Pitkään aamupala puuroa syöneenä oon halunnut vaihtelua, ja nyt on maistunut maitorahkasekoitukset. Nämä täyttää enemmän mitä puuro.

Siivoilujen ja pyykkäämisen jälkeen vedin vaatteet päälle, katsoin sään ja lähdin kävelemään uusien biisien innoittamana kaupungille. Ulkona tihrusti vettä, mutta se ei hyvää fiilistä madaltanut. Tuo väli mitä kävelen on juuri sopiva; ei liian pitkä, mutta kuitenkin piristävä, ja kerkeää kuunnella tarpeeksi monta kappaletta. En ole ottanut bussikorttia kun en tarvitse sitä, mutta en myös haluaisi kulkea bussilla joka paikkaan.

Paluumatkalla kipaisin Lidilissä hakemassa tällaista pientä lisää jääkaappiin. Tullessa kotiin kello lähenteli jo kuutta ja hetken odottelun jälkeen kamulit saapui jo kasseineen. Tytöt olivat ostaneet tuttuun tyyliin suuret määrät ruokaa ja juotavaa. Itse kerroin heti alkuun pysyväni erossa väkevimmistä. Laitoimme musiikit paukkumaan niin, että naapurit varmasti sai nauttia menosta mukana. Illan aikana sain otettua yhden kuvan omalla puhelimella, mutta se on mitä on, niin parempi jättää omiin salaisiin kansioihin. :D Yöpalaksi nautin ruisleipää täytteineen ja skyr- rahkaa.


LAUANTAI

Lauantaina herättiin aikaisin, vaikka olisin taas mieluusti jatkanut unia. Yksi tytöistä lähti takaisin omaan kotiinsa muiden menojen vuoksi, mutta sitä ennen kävimme raittiissa ilmassa hakemassa pakastepizzaa kovimpaan nälkään ja suolaisen himoon. Tytön nakattua kotiin käytiin kierros kaupungilla metsästämässä valmistujaismekkoa, muttei mitään sopivaa löytynyt.

 

Kaupungilla pyörimisen jälkeen käytiin kaupassa ja subilla hakemassa ruokaa.
 
 
 

Ostettiin myös näitä ihania remixejä, joita oon ettinyt viikkotolkulla tuloksitta. Mun uudet lempparikarkit. 
Vaikka olin kieltäytynyt kaksi päivää putkeen juomisesta, niin kavereiden painostuksen ja "No tuut sää"- hokemisten jälkeen lähdin. Päälle valikoitui jo valmistujaisjuhlista tuttu mekko kun en jaksanut stressata vaatteista. Yöllä kävästiin hakemassa puoleksi pizza ja suunnattii untenmaille.



Sunnuntai kului pitempään nukkuen ja siivoillen. Kaverit pakkasi kamansa ja halien jälkeen lähtivät. Kävin äitienpäiväkahveilla äidillä, jossa oli syötävää letuista ja leivoksista kakkuun ja muuhun hyvään. Nämä kakkukahvit oli kruunaus kaikelle viikonlopun mässäämiselle, ja tuntuu, että keho huutaa jo terveellisempää ruokaa. Nyt on taas tullut bailattua tarpeeksi ja possuteltua tarpeeksi, joten seuraavan kerran palaan näihin merkkeihin valmistujaisissa ja Cyrusin keikalla... Tosin en voi luvata mitään ton ylensyönnin osalta, voi olla, etten osaa enää syödä terveellisesti... :D


+MUUTAMA EXTRAKUVA VIIKOLTA:
Maistoin tätä ensimmäisestä kertaa, nam!

 
 
 Kaverin kanssa kahvilla, tätäkin kamulia täytyisi nähdä useammin.
Kuva
Kävin viikolla katsomassa Se toinen nainen leffan ja Divergentin. Ensimmäinen oli semmonen perushauska (vähän ennalta arvattava) ja toinen taas paljon odotettua parempi. Varsinkin jälkimmäisestä tykkäsin paljon!

Huh, tulipas tästä pitkä! Mutta tällainen viikko ja viikonloppu tällä kertaa, nyt täytyisi ruveta säästämään pikkasen rahaa ja lopettaa turha törsäily... Onhan nimittäin kesä tulossa ja aijon tehdä siitä parhaan kesän ikinä! ;) 
Hyvää alkavaa viikkoa! :)

6 kommenttia

  1. Olipa mukava postaus ^^ oot niin nättimys!

    VastaaPoista
  2. Glad you liked! :-) Ja kiitos! :>

    VastaaPoista
  3. Yks parhaita juttuja mitä tiedän on baarireissun jälkeen haettu yöpizza, joka jaetaan kaverin kanssa. :) Ylipäätään asiat jotka jakaa tekee onnelliseksi :D

    VastaaPoista
  4. No sanoppa muuta! :-) Kuin se sillon yöllä maistuu! :p

    VastaaPoista
  5. Ootpa kaunis!

    Ja rahka on tosiaanki täyttävää, iteki yllätyin miten hyvin se pitää nälän poissa:)

    Oih tuo dominosuklaa! Munki on pitäny maistaa sitä ties kui monesti mutta aina se vaan on jääny... D:

    VastaaPoista
  6. Kiitos!

    Jep, niin on! Maisteleppas joskus, yllättävän hyvää :p

    VastaaPoista