lauantai 28. kesäkuuta 2014

Tänään en jaksa...

Nähdä kavereita
Olla sosiaalinen
Liikkua mihinkään
Siivota
Tiskata
Olla iloinen
Hymyillä
Puhua
Tehdä ruokaa 
 (no harvoin teenkään lämmintä sellaista)
Nauttia hyvästä kelistä
Tänään en jaksa yhtään mitäääääään. En jaksa vaikka kuin yrittäisin.

Oon tyytyväinen, että jaksoin kävellä äsken neljä kilsaa, kun tuntu, että maa repii puoleensa ja pää painuu alas. Oonhan mää jaksanut kävellä ees takaisin tota määrää joka päivä. Täytyy vielä pakottaa itteni tekemään edes banaanilettua ruoaksi ja ehkä myöhemmin muokata päiväni videolla- postausta... On ihan ok olla joskus jaksamatta, eikö? Tuskin nyt kenenkään maata kaataa jos ei päivään tee mitään tähteellistä? Onko pakko tehdä joka päivä jotain? Vaikka olisi kuin kesä. Opettelen eroon kriittisestä minästä: "Kun pitäisi tehdä sitä ja tätä" "No ei sitä voi kokopäivää olla kotona" "Tuolla on niin hyvä ilma, pakko mennä ulos" Pakko jaksaa olla sosiaalinen" Eihän kukaan voi yksin kokopäivää olla" "Kyllä muutkin jaksaa vaikka ja mitä" "Pitää liikkua ainakin se 30 min päivässä niinku on suositus" "Kyllä nyt jotain pitää tehdä vaikka on loma" "Muut on töissä, tee sinäkin jotain"
kuva


...Osasin ennen olla paljon rennompi. Mikä musta on nyt tullut? Ei mulla ennen painanut mieltä, jos olin koko päivän kotona. Ei ole niin vakavaa. Musta on tullut ihan erilainen. Oonko ainut joka ei jaksa mitään koko päivänä? Oonko liian ankara itelle, vai vain liian laiska.


5 kommenttia

  1. Et tod. oo! mietin välillä että pitäis tehdä sitä ja tätä ja tota ja jaksaa ja jaksaa ja jaksaa mut loppujen lopuksi on kivempi pitää silloin tällöin parin pvän irtiottoa..no...kaikesta.
    Jotenkin pystyin samaistumaan niin tohon tekstiin.

    VastaaPoista
  2. Ei se oo väärin ettei jaksa! Mulla on niiiin samanlaisia fiiliksä:/

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Noniin, kiva kuulla! :D Ja nimenomaan!! Ja toi irtiotto meinaa ihan kaikkea, oli se sitten siivousta tai muuta ns. "kokoajan tekemistä".. koska oikeesti jaksaa sitte taas paljon paremmin!

    Emmi: Niin ei se ole, täytyy vaan uskoa siihen! Koita sinäkin se muistaa! :>

    VastaaPoista
  4. Ei aina tarvitse jaksaa! Musta on hyvä sallia itselleen joskus löhöilypäiviä, koska niistä saa energiaa.

    Vaikka joskus tuntuu, että muut jaksaa enemmän arjessa, niin kyllä kaikki ihmiset joskus laiskottelee tekemättä mitään. Esim. tänään oli tosi helpottavaa kuulla, etten ole tosiaankaan ainoa, joka töiden jälkeen menee kotiin nukkumaan päikkärit tai töllöttää tv:tä, eikä loppupäivänä saa mitään aikaiseksi. :D Mä tulin mm. tänään kotiin töistä pari tuntia sitten, enkä oo tehnyt mitään järkevää, vaikka piti pyykätä ja siivota. Oon vaan syönyt ja istunut kannettavan äärellä. :D

    VastaaPoista
  5. Niinpä, niistä tosiaan saa energiaa, Oon itekki huomannut!

    Jep, eihän me nähdä muiden jokapäiväistä elämää ja kukaan tuskin tuo niitä laiskottelu päiviä niin paljon ilmi..

    Moniin mahtavaa etten ole ainoa! :D Kait se sitten on ihan normaalia! Ja tuskin se on niin vakavaa, jos joskus jää tiskit seisomaan tai pyykit pyykkäämättä!

    VastaaPoista