tiistai 3. kesäkuuta 2014

Miley Cyrus @ Hartwall

Mileyn show oli mahtava, yhtään liioittelematta! Täällä puhuu fani vuodesta 2008, ja uskallan jopa myöntää sen ;-) Tässä koostetta meidän reissusta kera kuvien!

Asua kotoolta ennen lähtöä


Junassa ei saanut unta, joten hotelliin saavuttua suoraan nukkumaan. Ollaan molemmat Empun (=vuotta vanhempi sisko) kanssa sellaisia, ettei vähän nukkuneina pystytä mihinkään.


Herättiin lauantai päivään kahden maissa, ja lähdettiin suoraan kiertelemään kauppoja ja hakemaan evästä.



Kaupoissa pyöriskelyn jälkeen tultiin hotellille syömään ja pian täytyikin jo alkaa valmistautumaan lauantai-illan viettoon... Käväistiin mutka tigerissa, jossa oli harmillisen huonot tanssibiisit. Meillä tuli myös hiukkasen äräpuraa, ja tiet eksyi hetkeksi, mutta hotellilla nähdessä sovinto tehtiin pelkällä hymyllä.






Sunnuntai aamuna noustiin melko viime tippaan aamupalalle, jossa ruoka maistui hyvin, huonosta voinnista huolimatta.


Käytiin toiseen otteeseen kiertelemässä kaupoissa, ja löydettiin Empulle hänen etsimät shortsit.


Sitten käväistiin hakemassa hieman evästä ja ruvettiin valmistautumaan lähtöön. Vasten säätiedotusta ulkona oli jopa lämmin iltaa lukuunottamatta.




Oompa kärsivän näköinen :D


Muutaman tunnin jonotuksen jälkeen itse show alkoi ja unohtui jalkojen särky.






Niinkun sanoin, keikka oli loistava!

Käytiin mutka hotellilla ja pikaisen meikkienkorjailun jälkeen pyörähdettiin namussa, jossa oli säälittävän kokoinen tanssilattia. Tästä huolimatta oli ihan hauskaa, lukuunottamatta pientä äräpuraa taas.

Missattiin maanantain aamupala joka tuntui hirveälle, sillä se olisi kyllä maistunut... Käytiin sitten toisaalla tankkaamassa evästä, jonka jälkeen täytyi palata Ouluun. Harmitti palata tänne kaupungin sijasta kylää muistuttavaan Ouluun... mutta no can do, onneksi hellekelit on sentään edessä!



 Tänään päivä alkoi terapialla, jossa istuttiin hymy huulessa melkein koko aika (joka menee useesti yliajalle :D). Kyllä elämä on mukavaa kun sen oikein oivaltaa ja siihen oikeanlain suhtautuu! Sain kuulla kehuja motivaatiosta ja oikeanlaisesta asenteesta, ja pakko myöntää, että tuntui, ettei noi kehut tulleet ihan syyttä suotta! Uskaltaisin sanoa olevani onnellinen, ja se jos joku on paljon minulta, sillä olen säästellyt sen sanomista pitkään! Nyt ihan herkistyn täällä...

Mukavaa kesäkuun alkua

 

6 kommenttia

  1. Kurkkasin blogiisi pitkästä aikaa, ja täytyy sanoa että oli positiivinen ylläri (: Tosi kivat kuvat ja onnellinen tunnelma! Kuvasi ja sinä hehkutte! Kaikkea hyvää:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon Henna piristyksestä! :) Totta, nyt mennään täysin eri meiningeillä! Kaikkea hyvää myös sulle!!

    VastaaPoista
  3. Mä oon alkanut ajatella Miley Cyrusta eri tavalla viime aikoina. Kaveri kertoi että hän oli eronnut pitkäaikaisesta poikaystävästään ja mennyt sen takia järjiltään. Ajattelin tietysti, että hän varmana purkaa ahdistustaan esiintymällä alasti ja tekemällä typeriä juttuja, ja on jountunut pahan musiikkibisneksen hyväksikäyttämäksi. Mutta ainakin keikka-arvostelusta sain sellaisen käsityksen, että tuollainen hölmöily on tietyllä tavalla myös vapauttavaa, samoin lyhyt tukka, joka naisella taitaa edelleen olla vähän vieroksuttavaa... Show'han kuulemma oli tosi hullu, niin hullu jopa, että se oli silkkaa taidetta. :D

    Wrecking Ball on mulle tosi rakas biisi, se kuvastaa mun eron jälkeisiä fiiliksiä ja se on niin kauniin nöyrä mutta silti voimakas, että itkettää kun sen kuulee.

    VastaaPoista
  4. Voi hyvin olla, että se vaikutti tähän "sekoamiseen", toisaalta uskon, että tää on mediatemppu ja just, että Miley on hyväksikäytettävänä :D Mutta periaatteessa, kyllähän artistien pitää muuttua tavalla tai toisella, sillä ei kukaan jaksa vuodesta toiseen samaa tyyliä.. kun miettii muita laulajia, niin onhan nekin monet muuttuneet paljon! En usko, että se on pelkästään Mileyn vika tuo "alasti pomppiminen", vaan että se nimenomaan on viihdebisneksen uhri.

    Mutta siis tosi symppikseltä Miley vaikutti (jos se ei kuulunut sitten asiaan) ja osaahan se laulaa, vaikka sitten alasti :D Keikka oli nimenomaan hauska, eikä tylsää tullut!

    Mulla on myös Mileyn biisejä, joita oon kuunnellut tosi rankkoina aikoina, joten niiden kuunteleminen tänä päivänä joko ahdistaa tai antaa voimaa. Kaikki tulkitsee biisit omalla tavallaan, ja vaikka Miley laulaiskin jostain aivan muusta, niin mä voin tulkita biisin itelle tärkeellä tavalla. Ja ehkä huvittavinta, mä oon kuunnellut hyvin rankkoina ja synkkinä aikoina Miley Cyruksen pop-biisejä, enkä mitään rääkymisheviä, vaikka kuin ne "sopisi paremmin" angstailuun.. pah

    VastaaPoista
  5. On kyllä tosi surullista, että naisten on vaikeaa menestyä musabisneksessä pelkästään musiikilla. Tiedän liian monta surullista esimerkkiä.

    Mulle angstihevi ei ollenkaan sovi angstaamiseen! Tekstit ja äänimaailma ovat liian yksipuolisia. Popissa on enemmän tartuntapintaa, oli kyse sitten iloisesta tai surullisesta musasta. Ja niinhän se on, että ihminen tulkitsee tekstejä omien kokemustensa pohjalta. :-)

    VastaaPoista
  6. Mmmph niimpä! :/ Ja vaikka monet on niin lahjakkaita, ettei tarttis mitään ylimääräistä..

    No ei mullekaan oikeastaan, joitain biisejä on poikkeuksena, mutta yleensä..
    Ahaa, hauskaa myöntää, mut oon aatellut että oon suunnilleen ainut, joka muuntaa kappaleet omia kokemuksia ja elämäntarinaa vastaavaksi, vaikka kappaleessa laulettaisiin ihan muusta :D

    VastaaPoista